Tip van de maand:

Denk alvast vooruit voor de warme dagen en bestel uw zonwering op tijd i.v.m levertijden. Vaak word er pas aan zonwering gedacht als het echt warm word en dan is er een levertijd van een aantal weken. Zo heeft u voor de zomerwarmte uw scherm al hangen!


Hier volgt een impressie van ons werk: 


Zwevend bureau gemaakt van ruim 3 meter breed
Terwijl de ijsberen bij de kachel zitten tijdens de laatste koude dagen van februari trotseren wij de kou op een dak in Enkhuizen. Samen met Toekomst groep Andijk nieuwe panlatten aanbrengen. 


 

 Gehele woning voorzien van een laminaatvloer in Hoogkarspel.
Voor bungalowpark de Bijsselse Enk in Nunspeet hebben wij dit robuuste frame voor het reclamebord mogen maken. Een geweldige klus, met heel veel uitdagingen, maar het eindresultaat is verbluffend. Frame is geheel schroefloos maar een constructie van handgemaakte pen en gat en half hout verbindingen. Een echt eye-catcher.
Levering en plaatsen van een knikarm te Opperdoes aan speciale ophangbeugels i.v.m houtwerk/rabat aan de gevel.
Schilderwerk aan onze eigen woning.Nieuwe rolluiken aan woning te Opperdoes

Op maat gemaakte picknicktafel gemaakt en afgeleverd bij de klant.
Met deze zonnige weken druk met zonwering plaatsen en repareren. 
                                                Muurtje behangen met fotobehang
 

Knikarm scherm geplaatst. 5,5 meter breed. Prachtig resultaat bij het schilderwerk.
Kattenluik in een inzetframe op maat gemaakt voor in een schuifpui. Het vervangen van Keralit gevelbekleding en een nieuw terrasscherm met zonmeter en wind beveiliging, in samenwerking met Bouwservice Sytimemo.Opknappen van kamer. Schilderen, nieuwe vloer en schuifkast onder schuin dak.Kapstokken gemaakt van eiken schaaldelen.Voorzetwand bijkeuken, behangen en lambrisering.