Bedankt voor het vertrouwen in ons het afgelopen jaar. Wij wensen u een gelukkig 2018.

Wij staan vanaf 2 januari weer voor u klaar om uw klussen uit te voeren.

 

Onze werkzaamheden nader belicht:


     > Laminaat en plinten:

Heeft u onlangs een laminaatvloer gekocht maar ziet u geen kans deze zelf te leggen? Dan ben u bij ons aan het juiste adres. Wij leggen uw laminaatvloer goed en snel. Ook voor ondervloeren kunnen wij u het juiste advies geven. Wij leggen uw laminaat ook dorpelloos indien gewenst! Handig voor rolstoelgebruikers, en het geeft een veel strakker uiterlijk.

     > Behang saus en schilderwerk, en klein stucwerk/egaliseren:

Ziet u het niet zitten om een plafond of wand te sauzen, of misschien wel uw gehele woning? Krijgt u al pijnlijke armen bij de gedachte de hele dag boven uw hoofd te staan sauzen of schilderen? Geen probleem voor ons. Een gladde muur is wel zo mooi als u er voor kiest om een muur te gaan verven of sauzen. Indien u op een kinderkamer muurstickers wilt plakken is een zo glad mogelijke wand belangrijk voor een mooi eindresultaat.

     > Lambriseringen (Uniek, op maat gemaakt naar wens):

Ook voor lambriseringen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij maken lambriseringen geheel op maat in elk gewenste look. Van strak tot landelijk, alles is mogelijk en bespreekbaar. De mogelijkheden zijn eindeloos.

     > Koven, radiatorombouw en vensterbanken:

Leidingen of radiatoren die in het zicht zitten kunnen soms een doorn in het oog zijn. Een koof maakt het tot een strakker geheel. Ook een op maat gemaakte radiatorombouw of vensterbanken  kunnen wij voor u verzorgen. Uiteraard plaatsen wij ook kant en klare delen die u misschien al in bezit heeft maar er nooit aan toegekomen bent om het te maken.

     > Wandbekleding:

Denk hierbij aan een wand van steigerdelen of mooie panelen wand achter uw tv. Zo kunt u ook de bekabeling hierachter in verwerken. Of een lange saaie muur die hierdoor een schitterende uitstraling krijgt. 

     > Inbouwkasten en schuifdeuren:

Inbouwkasten, kastenwand voor uw boekenverzameling of tv-kasten maken wij in elk gewenste soort hout op maat. Ook maken wij klassieke boeren schuifdeuren; de zogenaamde Barndeuren, zelf op maat. Deze deuren hebben een landelijke uitstraling met robuust hang en sluitwerk.     

     > Zonwering / Raamdecoratie:

MeA Klusbedrijf is dealer van Byzon buitenzonwering. Wij leveren, monteren, repareren en geven advies op maat. Een rolluik, screen, uitvalscherm, knikarmscherm, of de traditionele markies? Het is allemaal mogelijk bij ons. Van handbediend of elektrisch tot vol automatisch met 1 druk op de knop. Ook kunnen wij uw handbediende zonnescherm elektrisch maken of een oud verweerd doek vervangen voor een nieuw doek. Zo blaast u uw zonwering weer nieuw leven in! Met onze ruime kennis van zaken rondom zonwering en raamdecoratie is er altijd een passende oplossing voor uw situatie. Kijk voor meer info eens op www.byzonbuitenzowering.nl.

     > Schutting en blokhut montage:

Ook schuttingen en blokhutten plaatsen behoren tot onze taken. Van kant en klare delen tot een eigen ontwerp schutting. Blokhutten bouwen we ter plaatse compleet op.

     > Diverse montageklussen en kleine reparaties:

Kleine reparaties in en om uw woning verzorgen we vakkundig en zo spoedig mogelijk. Via het vragenformulier op de website kunt u uw wensen aangeven. U krijgt dan zo spoedig mogelijk bericht van ons.

    > Houtbewerking:

Zie  Houtbewerking